Výroba nábytku
Kontakty pro objednávky nebo informace
 mobil: 608 373 801  e-mail: obchod@sikorainterier.cz              
mobil: 608 373 806  e-mail: slepak@sikorainterier.cz  - technik   

Hlavní přednosti Vestavěné skříně

Vestavěné skříně jsou vetšinou realizovány s použitím posuvných dveří. Posuvné dveře šetří nejvíce prostoru a usnadňuje manipulace při ukládání věcí do vestavěné skříně. Vzhledem k tomu, že se montují převážně v provedení od podlahy ke stropu, odpadá klasické utírání prachu na nábytku.

Šatní skříně naleznou vynikající uplatnění také v atypických podkrovních místnostech se skoseným stropem.

Kombinace materiálu

Dveře vestavěné skříně lze zhotovit z mnoha druhu materiálu. Pokud se jedná o šatní skříň, doporučujeme alespoň jeden díl dveří osadit zrcadlem. Vyberte ty posuvné dveře, u kterých budete mít při otevření dostatečná prostor na odstoupení a posouzení celkového dojmu Vašeho oblečení. Nezapomeňte, že není důležité, kde je zrcadlo v době, kdy se neoblékáte, ale v době, kdy skříň používáte.

Zvolíte-li zrcadlové dveře, opticky pokoj zvetšíte a prosvětlíte. Dveře s povrchem dřeva místnost naopak zútulní a dodají jí tradiční atmosféru. Stačí si jen vybrat. V nabídce jsou také dveře s kombinovanou výplní. Všechny výplně (zrcadla, lamina, čiré sklo, barevná skla) lze libovolně kombinovat a vymýšlet další a další varianty.

 

Montáž Vestavěné skříně

Sestavení na míru provádí vyškolení specialisté. Instalace trvá bežně méně než jeden den.

 

Doplňky Vestavěné skříně

Celá řada doplňků, které nabízíme, velmi výrazně zvyšuje možnosti využití prostoru skříní. Jedná se o sklápěcí šatní tyče, výsuvné závěsy na ramínka, výsuvné závěsy na kravaty a opasky. Drátěný program, vyklápěcí a vyjímatelné koše na prádlo, zásuvky a další.

 

Nábytek na míru

Vedle vestavěné skříně nalezne uplatnění pro Váš interiér i další nábytek na míru v potřebném designu a rozměrech. Výroba a montáž nábytku je přizpůsobena pro Váš interiér.

Příklady:

šatny, šatní skříně, kuchyně, dětské pokoje, ložnice, vybavení prodejen, učeben, laboratoří, zubních ordinací,  podkrovní prostory domu,, regály, regálové systémy, pracovny, skríňky, postele, botník, aj.